Webhelyek online pörgetések lejátszásához

  1. Kaszinók És Blackjack És Rulett: A 4 fő karakter 4 ingyenes pörgetési funkciót futtat.
  2. Tippek A Új Magyar Blackjack Játékához A Kaszinóban - A Novibet másik nagyszerű tulajdonsága az automatikus áremelkedés.
  3. Kaszinó Blackjack Stratégia: Még jobb, ha bármilyen nyeremény miatt a nyerő szimbólumok eltűnnek, az újak pedig a helyükre zuhannak, hogy újabb esélyt kapjanak a győzelemre.

Szerencsejáték online kaszinó számára 2023

Magyar Pörgetések Letöltése Ingyen Pc-Re
Ha helyes, akkor növelheti az ingyenes pörgetéseket.
Keno Stratégia
Ha érdekel az online póker, akkor feltétlenül vessen egy pillantást az online póker bevezetésére.
Az elmúlt években nőtt a nyomás az olyan országokra, mint Curacao és Málta.

Kaszinó nincs letét bónusz blackjack szabályai

Nyerögépes Játékok Ingyen
Kár lenne kihagyni a számos lehetőséget, amelyek itt várják az embereket, ezért az online szerencsejáték-üzemeltető készen áll arra, hogy lédús kaszinó üdvözlő bónuszt kínáljon.
Legjobb Oldalak Blackjack Játék
Van még egy jackpot bónusz kör, amely véletlenszerűen aktiválódik.
Leggyakoribb Magyar Osztós Spins Számok

9 különböző típusú műanyag található az emberi székletben – derül ki egy új tanulmányból.

Az első ilyen jellegű tanulmányban a kutatók műanyag részecskéket találtak az Európában, Japánban és Oroszországban élő résztvevők székletében. A 10 vizsgált műanyagból 9-et találtak, köztük polipropilént és polietilén-tereftalátot (1).

Bár a tanulmány kicsi volt, a kutatók becslései szerint:

„A világ népességének több mint 50% -a székletében lehet mikroplaszt műanyag”.

 

AZ IVÓVÍZBEN ÉS AZ ÉLELMISZERLÁNCBAN JELEN LÉVŐ MIKROPLASZTIKÁK

Ez a tanulmány azt sugallja, hogy műanyag részecskék lehetnek jelen az egész élelmiszerláncban.

Tavaly beszámoltunk arról, hogy a mikroműanyagok szennyezik az Egyesült Királyság csapvízmintáinak 72% -át (2), és az év elején, hogy a mikroműanyagok globálisan a palackozott vizek több mint 90% -ában találhatók (3). Ma már tudjuk, hogy az üdítők hasonlóan szennyezettek. A halat és a kagylót tartalmazó ételek mikroplasztot is tartalmaznak.

 

HOGYAN BEFOLYÁSOLJÁK A MIKROMŰANYAGOK AZ EMBERI EGÉSZSÉGET?

A vadon élő állatok kutatásából tudjuk, hogy a műanyag részecskék vonzzák a baktériumokat és mérgező vegyi anyagokat, amelyek a műanyagok lenyelése után kerülnek a szervezetbe.

Madarakon végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a műanyagok átalakítják a vékonybél belsejében található apró ujjszerű vetületeket, megzavarják a vas felszívódását és fokozzák a máj stresszét ”.

Az új tanulmány vezető kutatója, Philipp Schwabl elmondta:

„A legkisebb mikroplasztikus részecskék képesek bejutni a véráramba, a nyirokrendszerbe, és akár a májba is eljuthatnak” (4)

Noha még nem értjük teljesen a műanyagok fogyasztásának az emberi egészségre gyakorolt ​​hatásait, a kormány annyira aggódik, hogy vizsgálatot indított (5). Dr. Anne Marie Mahon, a Galway-Mayo Műszaki Intézet munkatársa, aki a csapvízben lévő műanyag szálakról készített korábbi tanulmányt, azt tanácsolja:

„Nem tudjuk, hogy mi az [egészség] hatása, és ezért az elővigyázatosság elvét kell követnünk …” (6)

 

MIT LEHET TENNI, HOGY MEGVÉDJÜNK MINKET A MIKROMŰANYAGOKTÓL?

A műanyagok biztonságosabb, környezetileg fenntartható alternatívákkal való helyettesítésére irányuló erőfeszítéseket folytatni kell, a meglévő műanyagok újrafeldolgozásával párosulva, hogy megakadályozzuk az óceánok további szennyezését, valamint az élelmiszer- és vízforrásaink szennyeződését. Ezeket az intézkedéseket minden szinten meg kell tenni, a kormányoktól és az ipartól kezdve az egyes háztartásokig.

A jó hír az, hogy azonnal minimalizálható a mikroműanyagok expozíciója. A víz a hidratálás legjobb módja – egészségünk szempontjából elengedhetetlen -, de nem kell minden alkalommal műanyagot fogyasztania, amikor egy pohár vizet iszik. A vízszűrő kancsók és az egyszerübb víztisztítók nem nyújtanak védelmet a mikroműanyagok ellen, de a PurePro cég által alkalmazott fejlett reverz ozmózis-tisztítási eljárás eltávolítja a mikroműanyagokat.

 

PUREPRO VÍZTISZTÍTÓVAL MINIMALIZÁLJA A MIKROPLASZTIKUS EXPOZÍCIÓT

PurePro ozmózis víztisztítói eltávolítják a műanyagokat, műanyag szálakat és mikroplasztokat a csapvízből 0,0001 mikron nagyságig. Eltávolítják az Egyesült Királyság csapvízében található egyéb szennyeződéseket is, beleértve a növényvédő szereket, műtrágyákat, hormon- és gyógyszernyomokat, valamint ipari vegyszereket. Nem csak, hogy eltávolítják a természetben előforduló szennyeződéseket is, amelyek rontják az ízt. Marad a víz, amilyennek a természet szánta; tiszta, biztonságos és finom. A PurePro ozmózis víztisztítóval készített tiszta víz messze tisztább, mint az összes palackozott víz, és mindenki számára inni is biztonságos.

A  PurePro víztisztítói szorosan illeszkednek a szokásos konyhaszekrénybe, így minden probléma nélkül integrálódnak otthonába. 

Források

1) Microplastics Found in Human Stools for the First Time Fiona Harvey & Jonathan Watts, The Guardian 22.10.18 accessed 312.10.18 https://www.theguardian.com/environment/2018/oct/22/microplastics-found-in-human-stools-for-the-first-time

2. Plastic fibres found in tap water around the world, study reveals, Damian Carrington, The Guardian 06.09.17 accessed 16.03.18 https://www.theguardian.com/environment/2017/sep/06/plastic-fibres-found-tap-water-around-world-study-reveals

3. Plastic found in most bottled water, triggering World Health Organisation review, Stephen Walter, The Telegraph, 15.03.18 accessed 16.03.18 https://www.telegraph.co.uk/news/2018/03/14/plastic-now-pervasive-finding-way-bottled-water-investigation/

4 Harvey & Watts, as per reference 1.

5. UK to Investigate Human Health Impact of Microplastics Press Association, 04.11.16 The Guardian, accessed 31.10.18 https://www.theguardian.com/environment/2016/nov/14/uk-to-investigate-human-health-impact-of-microplastics

6. Carrington, as per reference 2.

error: Content is protected !!